MÅNEDENS ANTREKK: FEBRUAR

God helg! Tusen takk for gode ord på mitt forrige innlegg, det betyr så mye! Jeg vet ikke helt når jeg er tilbake på bloggen for fult, men jeg håper på og tror at jeg fra nå av er litt tilbake til iallfall minst ett innlegg om dagen. Jeg er også litt tom for idéer til innlegg om dagen, så om dere har noen forslag eller ønsker er det bare å si ifra i kommentarfeltet. Det har blant annet kommet inn et ønske om jeg kan skrive et innlegg om ubehagelige hendelser knyttet til spiseforstyrrelser og det har jeg ikke glemt altså, jeg har bare ikke kommet så langt.

Siden det er en ny måned nå så får dere se et sammendrag av antrekkene jeg hadde på meg i februar. Det ble ikke så mange antrekk jeg postet, kun fem, men noen ble det da i det minste. Nå må jeg gå for jeg har litt planer i dag, så hører dere kanskje fra meg etterpå!

 

 

 

Hvilket antrekk likte du best?

 

//Elise Amanda

2 kommentarer
  1. Kan du skrive et innlegg med tips om hvordan man kan gå opp i vekt på egenhånd? Regner med du har lært litt om hvilken mat som er god og næringsrik og generelt hvordan man bør spise for å komme opp i vekt dersom man er undervektig. Håper ikke det virker triggende eller usympatisk, men en ukesmeny/dagsplan eller generelle anbefalninger og tips hadde blitt satt pris på!

  2. Flere spørsmål til videobloggen (hvis du ikke har spilt den inn)

   Hvordan er din sykdomshistorie ifht sf?
   Kan du si litt om hva som er årsaken til at du er undervektig med diagnosen bulimi, klarer du å spise normale måltider uten å kaste opp? Er det slik at du “bare” kaster opp ved større måltider?
   Har bulimi selv, og føler jeg spiser dritt mat under bulimi måltidene og lurte på om du kunne snakke litt om det å ikke klare å spise litt smågodt eller litt sjokolade på lørdagskvelden, ender opp med alt eller ingenting..

   Tips til flere innlegg:
   -en

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg