MIN JULAFTEN 2019

Håper dere hadde en så fin dag som mulig i går, alle sammen Nå sitter jeg på toget tilbake til avdelingen og fant derfor ut at jeg like så godt kunne publisere et blogginnlegg. Det var jo en del som skjedde i går, det var jo tross alt julaften. Og siden jeg fikk tatt en del bilder i løpet av dagen tenkte jeg dere kanskje ville se dem?

Siden forrige innlegg (altså i går) har vi vært på julebrunch hos mormor og besse, noe som var veldig koselig. Det er en så fin tradisjon og ekstra hyggelig er det at Anniken ble med også.

 

Hos mormor og besse fikk vi også levert fra oss gavene som skulle til morssiden av familien min siden alle skulle dit på julaften. De som skulle til farssiden ble levert senere på kvelden siden den siden var rett ved der Andreas og jeg skulle feire jul.

 

På julelunsjen gikk jeg for en hvit bluse med rysjer og en rød kjole og på selve kvelden for denne fine velvet-drakten fra BikBok.

Jeg slenger med et bilde tatt en annen dag så dere får se fargen litt bedre:

Selve kvelden ble feiret hos Svigermor og det ble en utrolig hyggelig og vellykket kveld! Hun disket blant annet opp med verdens beste vegisterkaker som hun hadde laget selv og nyyyydelig tilbehør. Det ble en utrolig fin kveld og vi fikk også tatt turen innom tante Annsja i løpet av kvelden hvor farssiden min feiret.

 

Maten gikk forresten MYE bedre enn forventet. Det kunne ha gått bedre, men jeg må nesten gi meg selv en klapp på skulderen for hvor bra det gikk. Første bulimifrie julaften på hvem vet hvor mange år? Check!

 

 

 

//Elise Amanda

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg