MOLLY THE MAINE COON

..som hun går under i det daglige. Navnet Molly altså. Men frøkna vår heter egentlig S*Lindevoll’s Cecilie, som er oppdretternavnet og navnet hun er registrert med. Vi er veldig fornøyd med oppdretteren da hun setter kattens helse først og virkelig bryr seg om dyrene. Da noen av Molly sine kattunger skulle selges avslo faktisk oppdretter og jeg noen henvendelser, da både hun og jeg er opptatt av at kattene skal til gode hjem. Så om du har lyst på en Maine Coon (verdens herligste katterase) vet dere hvilken oppdretter dere burde kontakte!

Men nok om det, jeg tenkte nemlig å vie et eget innlegg til hver av kattene våre og førstemann ut er Molly. Molly går under mange navn her hjemme, hvor de vanligste er Molly, Molla, Mollsa, Malolski-Palolisky, Bebiiin, prinsessa og Palolly. Kjært barn har mange navn, eller hva? Denne frøkna er ei skikkelig sjarmør som skal være med på alt og får vi besøk er hun veldig interessert i å vise frem seg selv! Til gjestenes store beundring.

Hjelpsom er hun også, da hun gjerne vil bli med å legge på laken, henge opp tøy, ta ut av oppvaskmaskinen, bli med å vaske gulv og alt mulig annet egentlig også. Favorittlekene hennes er av alle ting hårspenner og q-tips og kaster man er hårspenne opp i været skal jeg love dere at dere får se et stort hopp. For denne katten er både spretten og elegant! Ellers drikker hun gjerne vann av badekaret sin kran, det er veldig gøy. Hun ønsker oss alltid velkommer hjem i døren også, for har vi vært ute av huset og skal inn står det en prate og kosesyk kattepus innenfor døren.

Siden hun er rask som få er hun også en racer på å fange insekter. Molly er så rask at man nesten må se det for å tro det. Og som den Maine Coon’en hun er har hun tidenes rareste liggestillinger. Jeg pleier å si at en Maine Coon er i oppførsel en blanding av katt og hund, så dere kan tenke dere selv. Dessverre for meg har hun lagt sin elsk på min samboer, så om han er hjemme er alltid han førstevalget hennes om hun vil ha kos eller noen å sove på.

Det er mye latter med denne pusen i hus og hun finner på så mye rart. Og selv om gamlepus synes at det kan bli litt vel mye med all energien og alle påfunna til Molly er de gode venner. Så må det jo også nevnes at hun bare er sååååå nydelig, eller hva? Litte store skatten min. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte henne! Det ble til og med gjort uten at jeg spurte samboeren min først hehe, men han har tilgitt meg nå altså! Tenk at fine Molla har bodd hos oss i 4 år allerede! Vakre gode prinsessa vår.

 

Har du noen dyr?

 

 

//Elise Amanda

3 kommentarer
  1. Så fin og så flotte bilder..høres jo ut som en fin og artig katt også 🙂 Hadde katt som barn og en undulat ..men ingen dyr nå.. Ønsker deg en fin morgendag <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg