MORSDAG OG HJEMMELAGDE GAVER

Gratulerer med morsdagen til alle mødre der ute! Husk at det finnes så mange forskjellig type mødre der ute, blant annet bestemødre, fostermødre, adoptivmødre, mødre til barn som ikke lenger er, svigermødre og morsfigurer som alle kan feires. Jeg har garantert glemt noe nå, men poenget mitt var at det er mange forskjellig type mødre.

Jeg satte en deig til rundstykker i går før vi var på et middagsbesøk, men dessverre hevet de ikke som ønsket. Da jeg kom hjem formet jeg rundstykker, lot de heve litt til og deretter stekte jeg de. Heldigvis hevet de noe og smaken ble iallfall god:) Jeg lagde også hjemmelaget eplesyltetøy og jeg angrer på at jeg ikke lagde mer slik at det ble nok til oss også hehe. Hjemmelaget eplesyltetøy er jo så godt! Hvis dere lurer på hvorfor det er dobbelt opp så er svaret så enkelt som at mamma og svigermor fikk det samme:)

 

 

 

Jeg tok også to pappesker hvor jeg brettet inn kantene, for så å kle esken med rødt papir med hvite hjerter. Deretter la jeg gavene i eskene. Det er så mye hyggeligere å få gaver slik enn å komme med en plastpose synes jeg hehe.

 

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

3 kommentarer

Siste innlegg