MY HAIR CARE ROUTINE

God kveld! Det ble visst en sen oppdatering i dag hehe. Tidligere i dag var jeg på vei til sentrum for noen ærend, men på veien kjørte huseieren forbi og lurte på om jeg ville sitte på med henne, noe jeg takket ja til. Hun viste meg også noen utrolig søte bilder hun hadde tatt av Molly. Vi bor nemlig i en speilvendt tomannsbolig som er delt vertikalt og det er veranda rundt hele huset, som vil si at mellom vår veranda ved stua og deres veranda ved stua er det bare et lite lavt gjerde som skiller. Molly går ofte over til deres side da hun er veldig nysgjerrig på hunden de har. Her om dagen hadde hun altså satt seg oppå bordet de har ute hvor de har en del blomster og tittet inn til dem.

I byen fikk jeg vært hos legen og jeg må bare si det: herlighet så rart det var å ha på munnbind! Det føltes helt surrealistisk. Jeg var forresten hos legen på grunn av visdomstennene mine og hun skrev ut en resept på antibiotika til meg, så da er det bare å følge den fremover. Ellers fikk jeg levert fra meg et strikkeprosjekt og jeg fikk handlet før jeg tuslet hjemover.

Men nå var det jo ikke hva jeg har gjort i dag som dette innlegget egentlig skulle handle om! I det siste har jeg nemlig fått en del spørsmål om håret mitt, både hva slags produkter jeg bruker og hvordan jeg styler håret. Vel, det kan jeg jo selvfølgelig svare på! Ikke at det er så veldig fancy.

Hva har jeg gjort med håret mitt her? Det enkle svaret: ikke en shit. Jeg sover alltid med flette på den ene siden og derfor har jeg som regel alltid bølger i håret, selv om mitt naturlige fall også spiller en del inn. Man kan se tydelig hvilken side jeg sover med flette på haha. Her har jeg rett og slett bare børstet håret. Å sove med flette gjør at man sliter mindre på håret, så det anbefaler jeg!

Andre ting jeg gjør (eller ikke gjør) for å ta vare på håret er at jeg ikke føner det, men lufttørker det. Jeg prøver å være flink til å ikke børste håret mens det er vått, men jeg faller innimellom for fristelsen. Så klipper jeg håret selv med frisørsaks hvis jeg begynner å få slitte tupper. Jeg ser forresten nå at jeg virkelig burde få stripet håret igjen, det ser ikke pent ut bak..

Av produkter jeg bruker kan alt fåes kjøpt på normal og noe av det på vanlige matbutikker også. Jeg bruker banana hair food shampoo og lilla shampoo litt om hverandre, jeg har egentlig ikke noen fast greie på det. Ofte bruker jeg banana hair food kuren også, men innimellom bruker jeg også en eller annen tilfeldig balsam vi har hjemme. Et lite tips er forresten å skylde håret i iskaldt vann når du er ferdig å dusje, dette lukker skjellagene.

Når jeg er ferdig å dusje klemmer jeg ut overflødig vann og setter opp håret i en håndkleturban mens jeg tørker resten av kroppen, tar på deo og kler på meg. Deretter tar jeg håret ut av håndkleet, tar hårolje i hendene og påfører det i håret (ikke i hodebunnen altså, men i lengdene og tuppene). Lar så håret tørke og børster til slutt gjennom.

Jeg bruker også en slik børste som jeg ikke aner hva heter. De gangene jeg har rotet den litt bort og må bruke en vanlig hårbørste merker jeg virkelig forskjellen! Herlighet så mye en vanlig hårbørste lugger i forhold, for ikke å glemme hvor mye mer hår den drar ut! Disse type børstene er sååå mye bedre for håret!

Min hårrutine går med andre ord ut på å ta vare på håret så best som mulig og that’s it! Jeg har begynt å miste en del hår igjen, noe som suger, så jeg er veldig nøye på det. Jeg vasker forresten håret rundt tre ganger i uken, noe mer har ikke håret godt av. Så ja, dette er hva jeg gjør med håret mitt!

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg