MY WEDNESDAY OUTFIT

Haha fy søren så tungt det var å stå opp kvart på åtte i dag! Det ble *kremt* litt for mange glass vin i går og da er jo ikke akkurat formen tipp topp dagen etterpå kan man si. I dag har jeg sittet i Vestfold og Telemark Venstres årsmøte fra klokken 08.30-16.30 så det var vel ikke den beste idéen å drikke i går hehe. Koselig var det iallfall og møtet gikk helt fint! Jeg turte til og med å ta ordet noen ganger, noe jeg synes er mye mer ukomfortabelt på videomøte enn et møte hvor man møter i person. Møtet fortsetter i morgen, men da skal vi være ferdig litt tidligere.

Jeg har også fått strikket litt i dag, men nå er jeg tom for garn. Den er egentlig ganske kjip, siden det er søndag i morgen og dermed ikke mulighet til å få tak i mer. Jeg er også litt usikker på valget mitt når det kommer til garn. Jeg strikker en hvit genser med en sølvglittertråd til følgetråd, men det hvite garnet har en varm fargetone og følgetråden en kald. Så det bli litt kræsj føler jeg. Jeg håper iallfall at jeg blir fornøyd med genseren når den er ferdig. God og myk blir den uansett:)

 

 

Her ser dere forresten onsdagens antrekk som jeg ikke har fått postet før nå. Et ganske basic antrekk, men det har samtidig en del smådetaljer og derfor synes jeg ikke at det er kjedelig. Jeg må forresten få kjøpt meg et nytt belte.. dette er det eneste jeg eier og det er virkelig slitt. Enn så lenge gjør det iallfall jobben sin, men jeg tror det ryker snart.

 

 

 

 

Hva synes du om antrekket?

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg