NÅVÆRENDE STRIKKEPROSJEKTER + HJEMMELAGET MASKEMARKØR

God lørdag! For noen dager siden viste jeg dere de nye garnnøstene jeg fikk i posten (som jeg kjøpte billig av ei som ikke skulle ha dem), men jeg har jo ikke fortalt dere om de alt for mange prosjektene jeg har på gang! Påfuglgarnet skal bli en ny oppskrift jeg lager og utrolig nok har jeg strikket i svart bukse uten å bli røytet ihjel. Hva skjer? Påfuglgarnet pleier jo å røyte som bare det.. Jeg er iallfall godt i gang med genseren og jeg har bestemt meg for å kalle den for Elnagenseren, etter farmor som dessverre ikke er her lenger. Denne genseren vil også være lettere å strikke enn Turidgenseren og den strikkes på mye tykkere pinner.

Ellers har jeg en del gående.. Jeg holder på med Septembersweater, som nå dessverre må ligge en stund da jeg mangler garn. Jeg er ferdig med selve vesten og mangler kun armene. Denne gleder jeg meg så mye til å bruke og jeg digger fargen! Ellers strikker jeg på et par sokker til Anniken og jeg har tatt imot et strikkeoppdrag fra Maud: en hals med knapper i sidene. For ikke å glemme at jeg må jobbe med oppskriften på Turidgenseren. Jeg har en del å sette fingrene i med andre ord. Uansett: bra blir det nok!

 

Så over til maskemarkører! Jeg har brukt en liten trådbit knytt til en ring som maskemarkør på store pinner, men knuten har ofte gått opp og garnet har blandet seg sammen med det. Siden ingen av mine maskemarkører passer bestemte jeg meg like så godt for å prøve å lage en selv og det funket jo det! Jeg brukte ting fra et smykkelagingssett jeg fikk av min tante Bente for mange år siden, for der var det perler, metallvaiere og andre småting man kunne bruke. Litt tungvint da jeg ikke fant smykketengene mine, men det gikk til slutt!

 

 

Hva strikker du på?

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg