NEW IN FROM NELLY

Reklame | nelly.com

Wow, for en effektiv dag! Det hører faktisk sjeldenhetene til. Så langt i dag har jeg vasket utemøbler, ordnet i bed og ryddet ute, vasket gangen og en kattekasse, vasket badet og vasket litt på kjøkkenet og i stua, samt tatt oppvaskmaskinen. Andreas har støvsugd stue, kjøkken og trapp, brettet klær og satt på en klesvask. Nå er det heldigvis ikke mye som gjenstår! Faktisk er det bare å handle, gå ut med søppel, legge på plass klær og henge opp klær. Det føles så godt med slike dager og det er så deilig å få så mye unnagjort! Vanligvis har jeg utrolig lavt energinivå, men det er ikke så rart siden jeg i hverdagen er avgårde i over 12 timer på grunn av behandling og så tuller til ting med maten når jeg kommer hjem. Åh, kunne det ikke vært flere slike dager da!?

Uansett, jeg tenkte å vise dere noen klær jeg klikket hjem fra Nelly for ikke så alt for lenge siden. På grunn av økonomien min handler jeg som regel bare på salg og alle disse plaggene kostet under 200 kr! Noen kostet til og med en god del mindre. Jeg vil også påpeke at innlegget ikke er merket med annonse fordi klærne er sponset (de har jeg kjøpt helt selv), men fordi det ligger annonselenker i innlegget dere kan klikke på for å se klærne på Nelly).

 

Hvit skjorte finner dere HER. Denne synes jeg var utrolig søt og den skiller seg en god del ut fra vanlige skjorter. Et lite tips er å matche den med matt skinnbukse, jeans og boots eller rett og slett et sommerskjørt. Det kommer dere nok til å se fremover!

 

 

 

Hvit bluse HER Åhh, er det bare meg som har dilla på slike gensere/bluser med puffet mesh? (det er ganske ikke mesh, men dere skjønner greia). Denne er litt ekstra, men herlighet så fin!! Neste gang jeg skal ha den på går jeg nok for en enklere bukse og oppsatt hår, da blusen gjør nok med antrekket i seg selv.

 

 

 

Rosa kjole HER. Denne blir nok utrolig fin om den styles riktig! Alle disse bildene ble tatt samme dag, så jeg hadde ikke noe ekstra å style den med. Her også ville jeg nok hatt håret opp, eventuelt en tynn hårbøyle i håret. Kombinert med enkle høyhælte sko og kanskje en liten svart veske. Jeg vurderer å bytte den om den går, for den ble litt for stor for meg.

 

 

Hva likte du best?

 

//Elise Amanda

 

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg