NYTT INN I GARDEROBEN DENNE VÅREN OG SOMMEREN

God kveld! Jeg har faktisk ikke hatt tid til å sette meg ned før nå, jeg! Klokken tolv møtte jeg Therese på Espresso House hvor vi hadde en liten strikke-date. Det har nesten blitt en fast vane det her, men så er det jo så koselig også. Timene fløy avsted og plutselig hadde klokken blitt fire. Jeg tenkte egentlig å fortelle dere litt mer om dagen i dag senere, så jeg får nesten runde av her med det.

For litt siden kom jeg hjem etter en annen avtale og siden da har jeg spist, hengt opp en klesvask med Andreas og satt på en oppvaskmaskin. Så derfor hadde jeg tid først nå til å oppdatere dere, beklager for det hehe. Uansett, i våres og sommer har jeg kjøpt meg litt nye klær, noe som strengt tatt var nødvendig etter at jeg har tømt klesskapet mitt for klær i størrelse syk. Jeg ble iallfall veldig fornøyd med de nye klærne mine!

Her får dere en liten sniktitt på en kjole jeg kjøpte av Mona. Det morsomme var at vi hadde tenkt til å kjøpe den begge to, uten at vi visste at den andre hadde tenkt til det. Jeg endte til slutt med å ikke kjøpe den, men Mona kjøpte den. Hun hadde egentlig tenkt til å sende den tilbake, men jeg sa at jeg kunne kjøpe den av henne istedenfor. Så denne får dere se på bursdagen min!

 


Disse buksene altså! Dette paret har blitt min nye favoritt og jeg går med denne litt for ofte hehe.

 

Her ser dere da alt jeg har kjøpt i våres/sommer.

 

Denne hvite genseren er basic og går til det meste, samtidig så har den søte små detaljer som knappene og rillene i stoffet. Sommerskjørtet har jeg allerede fått brukt en del i sommer! Endelig fant jeg meg også et langt skjørt jeg likte! (vet ikke om du leser dette K, men jeg tenkte på deg haha) Jeg fant et annet tidligere i sommer jeg likte skikkelig godt, men det var dessverre utsolgt i min størrelse.

 

Den rosa t-skjorten ble jeg utrolig fornøyd med og den har jeg brukt utrolig mye! Den er utrolig komfortabel og skikkelig søt! Den rosa singleten ble dessverre litt for stor, men jeg tenkte å sy opp stroppene og da sitter den nok fint.

 

Noe du synes var fint?

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

8 kommentarer
  1. Masse fint. 😀 Jeg har også noen klær i størrelse syk som burde erstattes. Hvor er den hvite genseren med knapper fra? 🙂

  2. Så flott å se at du har blitt frisk, deilig å endelig kunne kaste klær i «størrelse syk»! ☺️

  3. Hvor kjøpte du den hvite genseren? Og buksen? Skjønner hvorfor du går i den hele tiden, den var ordentlig fin! Virker som om du jobber hardt, og selv om det sikkert var ambivalent og tøft synes jeg du er helt rå som tømte klesskapet for klær i størrelse syk ☺️ Jeg synes alltid det er så vanskelig når en litt etter litt kvitter seg med de materielle syke påminnelsene, for sykdommen er jo der enda, men du går liksom ut i verden med en mindre trygg ting. Jeg håper du begynner å finne den tryggheten i deg selv, og jeg håper du har mange dager hvor du har det bra med deg selv og verden rundt deg 💛

   1. Klokt sagt. ❤️ Jeg har følt på en slags sorg over å kvitte meg med klær i «str syk» når det fortsatt er så mye i hodet som må jobbes med, og alle rundt tar det for gitt at man er frisk fordi kroppen er reernært. Men klærne i «str syk» må erstattes med klær i friske størrelser for at hodet skal bli friskt også.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg