PAUSE FRA BLOGGEN

Hvordan går det med dere? Virkelig, det er et genuint spørsmål. Håper det står grei til, eventuelt håper jeg at nettopp du snart har lysere tider i møte.

Jeg har logget inn her mange ganger de siste dagene, men ikke fått meg til å skrive noe. Det er ikke mangel på idéer til hva jeg skal skrive om eller mangel på bilder som er problemet heller. Jeg har hatt en plan for blogginnlegg hver dag mens jeg har vært borte og jeg har en plan for de neste to ukene også. Det har bare ikke gått, jeg har rett og slett hatt en skikkelig skrivesperre. For ikke å glemme at jeg har hatt alt for mye annet som har tatt plass i livet mitt. Jeg er jo så heldig at jeg har en del gode venninner som har dratt meg med på noen turer i det siste, men også spiseforstyrrelsen har naturligvis krevd sitt. Den siste tiden har bloggingen vært laber, noe som irriterer meg. Det er jo dette jeg elsker å holde på med!

Til tross for at det kan være strevsomt til tider gjør bloggingen meg likevel godt. Det er fint å ha et fast holdepunkt i hverdagen og det er fint å ikke miste alle interessene mine, selv i ekstra tøffe tider. Derfor har jeg bestemt meg for å være tilbake igjen fra og med i morgen. Håper dere vil fortsette å følge meg:)

 

//Elise Amanda

______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER 

3 kommentarer
  1. Ahh nå ble jeg lettet!! Jeg har jo lagt merke til at det ikke har vert så mange blogginnlegg i det siste, men når jeg så overskriften trodde jeg du skulle slutte å blogge for godt😳
   Stå på å husk at du er mer enn god nok<3
   Elsker å følge deg på veien mot å bli frisk!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg