PLANER SOMMEREN 2022

Åh, jeg håper og tror dette skal bli en skikkelig fin sommer, jeg! Her i Larvik er det iallfall utrolig fint å bo på sommeren! Mange strender, en fin bøkeskog, Farrisvannet hvor familien har båt og så mange andre fine steder! Det skjer jo også litt rundt om kring her på sommeren og ikke minst inntar alle turistene byen, så folksomt blir det iallfall. Vi skal ikke bare være hjemme i sommer, vi (og jeg) har noen andre planer også som jeg gleder meg skikkelig til! Det første skjer faktisk allerede til fredag!

 

Latvia
Andreas fyller 30 år i sommer og i gave fra meg får han en tur til Riga. Vi drar fredag morgen og kommer hjem søndag kveld. Sist vi var på kjærestetur sammen / en tur alene sammen var i mai 2015, så dette er etterlengtet! Vi har faktisk vært i Riga en gang før sammen med familie og det er veldig fint der på sommeren. Bildet under er fra turen til Riga i 2017 og jeg har iallfall fått litt lengre hår siden sist hehe. Vi drar i en helg da dette var eneste gangen Andreas har fri tre dager på rad i juni. Så dere får følge med på bloggen til helgen!

 

Sommerkurs i dans
Æææ dette er noe jeg har hatt lyst til i SÅ mange år! Men tidligere steder jeg har sett på har vært langt over hva jeg har råd til eller så har steder jeg har funnet vært for barn. Jeg fant heldigvis noe nå som passer og det er i tillegg nærme nok til at jeg kan bo hjemme og ta tog hver dag. Jeg kjenner ingen som skal dit, men det går nok helt fint! Det blir fire dager med dansing fra morgen til ettermiddag og jeg gleder meg vilt!

 

Galdhøpiggen 
I starten av juli skal jeg igjen på topptur med tante Annsja og denne gangen til Norges høyeste fjell! Vi har vært på topptur to ganger sammen før og bildene under her er fra vi var i Geiranger. Det er så koselig å være på tur med tante og gjøre sånne ting som dette sammen! Vanligvis sover vi i telt når vi har vært på tur (og i våres sov vi i hengekøye på en liten tur til hytta faktisk!), men denne gangen skal vi sove på hytte. Jeg har hatt lyst til å gå Galdhøpiggen i årevis, så dere aner ikke hvor glad jeg ble da hun inviterte meg med!

 

Hyttetur
Vi har hatt en tradisjon nå med hva pappa og Beate kaller for ungdomstur til hytta vår hver sommer i noen år nå. Vi skal prøve å få det til i år også og det håper jeg går! Litt vanskeligere logistikk i år bare, da Andreas ikke har fri hver helg og Andrea er høygravid, så vi får krysse fingrene for at det går! Det er iallfall en superkoselig tradisjon hvor vi slapper av, spiller spill (kubb er en slager) og bare har det hyggelig.

 

Annet
Ellers håper jeg det blir noen båtturer i Farris, overnatting ute enten i telt eller hengekøye, venninnekvelder, fint vær og generelt bare en fin sommer. Mye er jo også hva man gjør det til selv, til tross for at det ikke er alt man rår over.

 

Skal du noe fint til sommeren?

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg