RASP GJENNOM TLF MIN #3

Klart for en ny runde med mobilbilder fra den siste tiden! Jeg føler at mobilbilder blir så mye mer personlig, da bildene jeg tar med kameraet ofte er så planlagte og oppstilte. Mobilbilder derimot tar jeg mye mer spontant. Så det blir jo på en måte en måte dere kan bli litt bedre kjent med meg på. For en tungvint setning, men la gå! Hvem jeg er og hvordan jeg er, om det gir mening? Uansett, let’s go!

1. Anorektikern og bulimikern på middagsdate (galgenhumor er lov) 2. Klara og meg som plukker søppel 3. Bilde fra challengen Mona og jeg hadde på min siste YT-video Hvis du lurer på hva i all verden vi drev med her så søk meg opp på YT så får du se!

1. Meg som er litt sur på livet på en drittdag 2. Meg som ligger (nesten) nede i spagaten 3. Flettefin på badet 4. Men som gikk en tur i panikk 5. Fine, fine Klara. Den hunden er så god og jeg blir så glad hver gang den er her. Dyr er virkelig terapi!

 

1. Bilde fra at jeg sender pakken til vinneren av giveaway’en jeg hadde 2. Et smilebilde av meg fra en dag jeg hadde ordnet meg og vært ute på tur med Frida 3. De nye skoene jeg kjøpte, før de ble litt møkkete hehe.

 

1.En utrolig søt hengebro, veldig fin, men litt skummel å gå over hehe 2. Nydelige koppen jeg fikk av medpasient 3. Et tilfeldig bilde tatt på rommet mitt, se så fint håret mitt har blitt da! Det hjelper å få i seg næring gitt!

 

Ønsker dere flere slike innlegg?

 

 

//Elise Amanda

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg