SKREVET UT FRA DPS!

Det var en litt spesiell dag i går. Tenk det, at etter fire måneder som innlagt ble jeg skrevet ut! Det var rart å pakke sammen alle tingene (jeg kan fortelle at det samler seg opp en del på fire måneder) og si hade til alle sammen. Jeg har jo hatt permisjon hver eneste helg, så akkurat nå er det mer den følelsen jeg sitter med. Det går nok mere opp for meg at jeg faktisk er skrevet ut på søndag, den dagen jeg vanligvis har dratt tilbake dit. Jeg skal ærlig innrømme at det var skikkelig godt å komme hjem iallfall! Selv om det blir rart å ikke skulle tilbake igjen og ikke minst blir det rart å ikke se medpasientene hver dag. De har vært gode som gull og virkelig gjort oppholdet hakket lettere!

Planen var egentlig å pakke ut alt sammen hjemme i går, men etter en hektisk dag kjente jeg at jeg rett og slett ikke hadde krefter igjen. Dermed fikk det stå til i dag, så nå har jeg iallfall fått orden i det. Det er fint at jeg egentlig ikke har noen planer denne helgen, jeg trenger nemlig litt tid på å lande. Dessuten er det en del ting som må gjøres her hjemme og jeg har egentlig mer enn nok med det.

Planen videre er å gå poliklinisk på spis i Tønsberg og fortsette å jobbe for å bli bedre. Jeg har en time med behandler til uken, men etter det er det tre uker med sommerferie før det blir på´n igjen. Nå tar jo ikke sykdommen sommerferie og jeg gruer meg litt til å gå så lenge uten å ha noen i behandlingsapparatet å snakke med. Det er jo en litt sårbar periode nå siden det er overgangen fra innlagt til å være utskrevet. Samtidig skal det bli litt deilig å ha ferie, til tross for at jeg kommer til å jobbe på som pokker selv.

 

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg