SOMMERFEST I HAGEN X2

Hei dere! Bare jeg som titter innom for å fortelle dere litt om hva jeg har gjort i det siste. Forrige uke arrangerte Maud en jentekveld i hagen sin og det var skikkelig koselig! Vi var hovedsakelig fem stykker, men det stod ikke på mangel på stemning av den grunn! Denne kvelden fikk dere jo lese om i forrige innlegg, men bilder fikk dere ikke se. Nå tok jeg ikke med meg kameraet, så det blir mobilbilder. Jeg har omtrent sluttet å drasse med meg kameraet over alt.. kanskje jeg skal begynne med det?

Maud og meg.

Denne agurksalaten var himla god, jeg tuller ikke når jeg sier at dette nok er det beste tilbehøret til grillmat jeg har smakt! Den inneholdt blant annet agurk, masse fersk koriander og peanøtter.

 

Noris og meg.

____

Og i går var jeg på grilling med noen fra klassen eller 5MDD som vi kaller oss haha. Neida, jeg studerer ikke nå, men dette er noen folk fra klassen på videregående. De går fremdeles under navnet klassen. Kine plukket meg opp hjemme, så hentet vi Linnea før vi dro til Fillip. Det var såååå koselig å se folka igjen, herlighet! Jeg kan ikke tro at det er 2 år siden vi gikk ut av vgs sammen? Det føltes ikke sånn i det hele tatt!

Det ble grilling, noe godt å drikke, veldig mye latter og skravling og kubb. Laget mitt tapte dessverre (jeg har litt konkurranseinstinkt si), men det ble et artig spill likevel! Det var jevnt hele veien, noe som gjorde det mye mer spennende. Åh, dette må virkelig gjentas!

Ingrid, Linnea, Marte og meg.


Marte og meg.

 

Ingrid, Linnea, Marte, Fillip, meg, Morten og Helena.

 

 

Har du gjort noe koselig i det siste?

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg