SPONTANBESTILLING AV SYDENFERIE!

Mona og jeg har jo hatt lyst til å dra til syden sammen en stund og etter å ha siklet litt rundt på nettet, så bestilte vi plutselig på onsdag hihi. Turen går til Rhodos og vi drar allerede natt til søndag neste uke! Jeg gleder meg helt ekstremt og tanken er at turen skal hjelpe litt på motivasjonen min til å kjempe videre. Det skal bli godt å komme seg litt bort og samtidig samle inn en god dose kampvilje og motivasjon. Jeg trenger virkelig denne turen nå og jeg gleder meg til å dele den en hel uke med Mona! Jeg tror vi kommer til å få det kjempefint!

Under her ser dere da hotellet vi skal bo på, er det ikke fint?! På hotellet er det flere bassenger, det er palmer, restauranter, barer, supermarked og til og med organiserte aktiviteter!

Vi har bestilt al inclusive, noe som kan være (les: er) svært utfordrende mtp bulimien, men så har jeg jo med meg Mona som er en god støtte og som tør å si ifra. Så så lenge dette her blir godt planlagt og jeg bruker de verktøyene jeg har tror (håper) jeg det skal gå fint. Generelt sett så går ting bedre på ferie enn hjemme, men strålende går det jo aldri.. Men det gode med turen veier uansett så himla mye opp for det. Herlighet som jeg gleder meg!

Kamera og Macbook’en bli selvfølgelig med og vi kommer begge to til å blogge masse derfra. Hvis dere vil være litt flue på veggen med oss så kan jeg gi dere den gode nyheten om at vi skal vlogge haha. Rhodos har jeg vært på en gang før, da med Andreas i 2015 og det er virkelig et av de fineste stedene jeg har vært! Vi reiser jo også litt utenom sesong, noe jeg liker aller best.

 

 

Kommer du til å følge med på bloggen når vi er på ferie?

 

//Elise Amanda

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg