STORM, QUIZ OG DRINKER

Litt av en overskrift, eller hva? I går kveld begynte det å hølje ned i bøttevis under showet på kvelden og i går kveld og i ettermiddag har vi hatt regn og et voldsomt tordenvær. Det var så ille i dag at de i dag tok strømmen på hotellet under det verste. Det har heldigvis klarnet litt nå og jeg krysser fingrene for sol i morgen.

Vi har blant annet blitt kjent med hun ene som har showene på kveldene, hun er svensk og på vår alder. Formen til Mona og meg var litt redusert i dag da det ble en del drinker på oss i går, men i dag blir det bare brus til maten på oss. Så i dag har vi vært litt ved bassenget, vi har spilt kort sammen med hun svenske og nå har vi nettopp våknet etter hver vår lur.

 

 

Det var forresten quiz i går kveld her, noe jeg elsker! Vi satt sammen med to norske jenter vi har blitt kjent med og jeg digger at de var like engasjerte som meg haha. I kveld er det gresk kveld, så da kommer det en gruppe hit som skal vise frem gresk dans og sang, så det gleder jeg meg til!

Her får dere også se gårsdagens antrekk! Hva synes dere? Selv synes jeg dette settet er såååå fint! Jeg sov jo hos Mona natt til da vi skulle dra, så da tok jeg turen innom klesskapet hennes for å pakke med meg dette. Det er ikke mitt med andre ord.

 

 

 

 

 

Hva synes du om antrekket?

 

//Elise Amanda

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg