STORT BILDEDRYSS FRA HYTTETUREN

Denne helgen forlot vi sivilisasjonen og tok en tur på hytta på vår årlige såkalte ungdomstur. Det vil si foreldre på pappa sin side med de yngste “barna” med partnere. Dette er andre sommeren vi drar sammen og nå har det offisielt blitt en tradisjon. Helgen har vært full av avslapning, god mat, spill og hygge. På lørdagen hadde vi turnering i kubb, crocket og dart noe som var skikkelig gøy! Det beste er jo å se de som har DET konkurranseinstinktet og deres reaksjoner på ting hahah.

Været var fint hele helgen og det var deilig at det ikke var for varmt. Jeg har forresten sittet en del med kryssord i helgen og jeg har blitt helt hekta! Ellers var kuene og sauene ute som de alltid er på sommeren, men denne gangen var det skikkelig beach party. De hadde tatt over den ene stranden hvor noen lå og solte seg og andre vasset i vannet. Jeg synes at faktisk at kuene kan være litt skumle, men jeg må alltid bort for å hilse på da hehe. Sauene derimot elsker jeg!

På søndagen skulle Andreas og jeg gå en liten tur, men endte med å gå hele turen rundt vannet. Da møtte vi også på kuer, sauer, en firfisle og en hund. Hunden var med eierne sine altså, men det ble jo nesten safari den turen der. Men her får dere en haug av bilder hvor noen er tatt med mobil og noen er tatt med kamera.

 

 

 

 


Altså.. hvem i all verden kaster sånn her? Nå skjønner jeg godt at folk ler litt av meg når jeg spiller hahah!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg