STYLED BY ELLIE

God kveld, gode dere ♡ I kveld eller i morgen tenkte jeg å kanskje gi dere en liten update på hvordan dagen i dag har vært, men enn så lenge kommer jeg med et lite tips til et antrekk jeg har satt sammen!

Er det en kombinasjon som jeg er alt for svak for så er det litt baggy jeans kombinert med hæler. Jeg synes det gir en så kul kontrast i antrekket og styler det opp så mye mer enn det originalt er (det er ikke akkurat en hemmelighet at jeg liker å gå kledd litt ekstra hehe). En strikkagenser passer i tillegg alltid sammen med jeans og man kan mixe og matche som man vil. Og når bh`stroppen først skal synes (enten at ryggen er litt bar eller på sidene) er det veldig mye finere med en bralette. Personlig er jeg ikke noen fan av synlige bh-stropper, men det er jo min mening.

Hadde jeg derimot valgt å gå for Converse og en caps til blir antrekket stylet ganske mye mer ned og ser mer casual ut. Tilbehør gjør faktisk utrolig mye og utenom sko er jeg dessverre dårlig på å huske å prøve ut litt forskjellig. Så dette er da altså kveldens lille stylingtips fra meg:)

Hva synes du om kombinasjonen av baggy jeans og hæler?

 

//Elise Amanda

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg