TING MAN KAN FINNE PÅ UNDER EN PANDEMI

Ha en photoshoot. Når det er snø ute synes jeg det er spesielt fint å ta bilder, men man kan få noen spennende bilder i gråværet også! Ta med deg mobil ut eller kamera for å ta noen bilder av deg selv, få en venn til å ta noen bilder av deg, ta noen bilder av en venn eller ta noen bilder sammen. Kjæledyr og naturen er også fin å ta bilde av!

 

Aktiviteter ute. Det er jo så mye man kan finne på ute! Kanskje har du en skøytebane i nærheten? Jeg er iallfall veldig glad i å stå på skøyter, til tross for at jeg ikke har fått gjort det i år. En annenting man kan finne på ute er å gå tur, gjerne hvor man pakker med noen vedkubber og litt grillmat. Andre ting man kan gjøre ute er å stå på ski, ake, lage lyslykter eller til og med sove ute om man tør det og har utstyr til det.

 

Få orden i hjemmet. Dette er jo en perfekt tid å få orden på hjemmet på! Jeg har iallfall endelig fått ræva i gir og ryddet opp på gjesterommet vårt, for der var det et kaos uten like! Det neste som står for tur er vel boden vår, men den er et kapittel for seg selv.. Jeg har også lyst til å male kjøkkenet, men det får bli en annen gang. Her ser dere forresten soverommet vårt, jeg er så fornøyd med fargevalget!

 

Få seg en ny hobby. Det er jo så mange ting man kan begynne med eller lære seg! Noen forslag jeg har er å lære seg et nytt språk (appen/nettsiden Duolingo er genial!), eksprimentere på kjøkkenet eller lære seg nye retter, strikke, tegne, male, pusle puslespill, yoga (det finnes mange videoer på YT), gaming, skriving, planter og blomster, lære seg å sy og så himla mye mer. 

 

Har du noen forslag?

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg