UKENS SPØRSMÅL #5

Hvor ofte trener du?
Nå for tiden er det ikke særlig mye trening. Det eneste jeg gjør fast er hver mandag, da har jeg 1 og 1/2 time ballett med tåspisstrening en del av den tiden. Jeg tenker egentlig ikke på det som trening fordi det er gøy og en hobby, men det er jo faktisk en ganske god form for trening!

Har du en treningsrutine?
Ja! Eller jeg hadde da jeg trente på treningssenter i fjor. Nå har jeg ikke vært med på treningssenteret på noen måneder fordi formen ikke har vært på topp + det har vært litt for dyrt for meg akkurat nå.

Har du dyr?
En huskatt som heter Lucy og en Maine Coon katt som heter Molly (hun har egentlig et litt mer fancy navn hehe).

Har du prøvd turning før?
Jeg gikk på barneturning da jeg gikk i barnehagen, men det var vel mere lek enn ordentlig turning. Har veldig lyst til å prøve da!

Hvordan ble du kjent med Andreas?
Lillesøsteren hans og jeg er venninner og det var faktisk hun som spleiset oss haha:) Så ble kjent med han via henne. Jeg visste hvem han var fra før da, vi gikk faktisk på barneskole sammen. Han husker ikke meg fra den tiden da han er noen år eldre, men jeg husker godt at jeg dyttet han ned fra “kongen på haugen” en gang.

Hvordan kan en vanlig dag/uke se ut for deg?
Behandling, fotografering, blogging, være med venner, dansing, politikk og bulimi er vel det hverdagene mine går i. Kanskje jeg skal lage et innlegg hvor dere kan følge meg en hel dag?

Hvilke tv-serier følger du med på?
Nå går Greys ned på høykant! Det er ikke så mange uker siden jeg begynte å se på det (hvorfor har jeg ikke ett det før?!) og at jeg allerede er håp sesong 12 seier vel litt.. Ellers er jeg glad i krimserier og Farmen blant annet.

Hva er dine politiske hjertesaker?
Psykisk helse, miljø, dyrevelferd, tegnspråk og saker som gjelder barn.

Hvilken sang er din fav atm?
Nå måtte jeg faktisk stoppe opp for å tenke.. jeg har hørt utrolig lite på musikk jeg har satt på selv i det siste og har derfor ikke et helt klart svar. Kanskje All this time – Maria Mena. Den har jeg hatt en del på hjernen i det siste.

Har du en matrutine?
Jeg prøver så godt jeg kan å følge kostplanen til Modum Bad, men jeg skal innrømme at det er vanskelig. Men jeg prøver i det minste å ta utgangspunkt i den og gjøre det beste ut av det. Hvis du er nysgjerrig på hvordan den er så ta en titt på videoen under her!

 

Noe du lurer på til neste ukens spørsmål?

//Elise Amanda

5 kommentarer

Siste innlegg