UPDATE PÅ BEHANDLING, FORMEN MIN +++

God kveld, gode lesere!<3 Jeg har blitt syk så jeg ligger rett ut med feber, vond hals og en nese som bytter mellom å være tett og renne. Med andre ord så har jeg dratt på meg en forkjølelse, men det er vel ikke akkurat uvanlig på denne tiden her, eller hva? Derfor orker jeg ikke oppdatere noe særlig i dag, men jeg vil gjerne gi fra meg en liten lyd og fortelle dere litt i samme slengen som dere får se flere bilder fra Hellas hihi.

 

Behandling på spiseenheten blir utsatt til neste uke da det var sykdom der borte. Men i dag fink jeg et brev i posten fra RASP. Jeg hadde hjertet i halsen da jeg åpnet konvolutten fra Oslo unviversitetsykehus, redd for å se hva det stod uansett hva svaret skulle være. Noe som har vært greit med at dette har tatt litt tid er det at jeg på en måte har sluppet å forholde meg til det. Men så fikk jeg jo et svar i dag da. Jeg er innkalt til vurderingssamtale som skal skje i november. Dermed er jeg lettet over at jeg ikke har fått avslag, samtidig som det er skummelt at jeg kanskje skal få en sjanse til.

 

 

 

 

 

 

Ønsker dere en fin kveld<3 Jeg krysser fingrene for at formen min er noe bedre i morgen, for nå har jeg vært syk noen dager.

 

 

 

//Elise Amanda

3 kommentarer

Siste innlegg