VEGANSK OG DIGG SUPPE? JA TAKK!

Denne type suppe her er himla god og i tillegg tar den ikke alt for lang tid å lage. Dette er i tillegg en av mine favorittsupper og hvis vi skal lage suppe her hjemme er det ikke akkurat sjeldent at valget faller på denne. Vanligvis lager jeg basen av kokosmelk og smaker til med currypaste, men akkurat da denne på bildene ble laget brukte vi en base vi hadde fått av faren til Andreas. I denne suppen valgte vi å ha i gulrot, blomkål, paprika, løk og aspargesbønner, men det er så mye digg man kan ha i og det er bare til å prøve seg frem! Blomkål skal definitivt bli brukt oftere i en slik type suppe!

Noe jeg ofte lager suppen på er løk skjært i tynne halvskiver, gulrot skjært i tynne strimler, paprika i tynne strimler, sukkererter og risnudler. Da steker jeg løken blank (tilsett gjerne hvitløk også) for så å tilsette kokosmelk og currypaste. Etter det har kokt seg inn litt tilsetter jeg gjerne litt vann for deretter å tilsette resten av grønnsakene og risnudlene for så å ta kjelen av plata. Dette gjør at paprikaen, sukkerertene og gulroten holder seg litt sprø. Risnudlene trenger egentlig bare å trekke inn i noen minutter og så er det bare å servere!

Denne suppa er mektig, utrolig smaksrik og relativt billig å lage. Jeg vet noen av dere ønsket at jeg skulle legge ut litt flere oppskrifter på bloggen, så jeg håper at denne faller i smak!

 

 

Skal du prøve å lage den og synes du at den så god ut?

 

 

 

//Elise Amanda

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg