VEGANUARY + TEDDY COAT

Årets andre juleselskap står for tur og denne gangen er det hos min mor og stefar. Vi sparte faktisk pakkene fra hverandre og skal åpne dem først i dag. Pinnekjøtt står på menyen, så jeg tar med vegetarfilet til meg. Tilbehøret kan jeg heldigvis spise. Mamma skal lage hjemmelaget kålrabistappe og det er virkelig noe av det beste jeg vet! Pinnekjøtt har jeg forresten aldri smakt, men jeg tenker det er like så greit siden jeg aldri skal smake det heller. Vi har bestandig hatt ribbe på julaften og da mamma en gang for en del år siden laget pinnekjøtt hadde jeg allerede stoppet å spise kjøtt bortsett fra fisk. Jeg var pescetarianer i 6-7 år og snart har jeg vært vegetarianer i 2 år. Det begynner å bli en stund det! Når jeg er frisk har jeg veldig lyst til å kun spise plantebasert, det er en av motivasjonene mine!

Likevel, jeg slenger meg på veganuary, altså å spise plantebasert i hele januar! Det er alltid gøy med en utfordring og jeg tror det skal gå fint! De fleste middager jeg lager er uansett veganske og de som ikke er det er det lett å veganisere. Dessverre er det ikke der problemet ligger for min del, jeg klarer jo fint å lage mye god vegansk mat. Problemet for meg er at sykdommen min gjør det vanskelig å kun spise vegansk, noe som er utrolig synd at den ødelegger for livssynet mitt. Det kommer forresten en video med oppskrifter i januar en gang, hvor man ikke trenger mye fancy for å lage maten, hvor ingrediensene er billige å kjøpe inn, maten er lett å lage og ikke minst smaker den utrolig godt!

Skal du også slenge deg på veganuary? Og hva synes du om jakken min? Den bor jeg i omtrent haha.

-Elise Amanda

9 kommentarer

Siste innlegg