WINDY DAY

God lørdag folkens! Da jeg kom hjem i går stod en pakke fra nelly på døren og gjett om jeg ble glad! Det høres kanskje sykt overfladisk ut, men jeg har ønsket med slike støveletter lenge og da jeg fant noen på salg som falt i smak ble jeg hoppende glad! Det gjorde dagen min bedre faktisk haha. De satt i tillegg perfekt og kræsjet ikke budsjettet mitt fullstendig heller! Åh så deilig det skal bli å ha disse på vinteren! De kan også brettes litt ned slik at de slutter under knærna. 

Det har vært litt tunge dager i det siste og jeg var kun på skolen to dager denne uken, men siden hele helgen skal gå med på å bare slappe av så er jeg klar for ny uke på mandag. Ny uke og nye muligheter, ikke sant? Dessuten har jeg en tonn av ting å øve på, både prøver og forskjellige dansenumre, så helgen blir jo brukt til en del likevel. Hva er dine planer i dag?

...


 

    Postet: 15.10.2016     Tid: 14:47     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 3     Copyright ©
POSTET AV:  lisarorvik
15.10.2016 - 16:02
Kjempe fint sntrekk og bilder :)
POSTET AV:  Lise Burøy Brevik
26.10.2016 - 23:15
.. tunge dager er ikke noe kjekt! Håper det blir lettere dager for deg fremover:) helt sant!! Ny uke nye muligheter 💛 likte antrekket ditt veldig, veldig godt! Stå på girl! Du er kjempe pen! Flotte portretter!
POSTET AV:  Vilde
30.10.2016 - 14:54
så chill og fiint <3


Vil du si noe om "WINDY DAY" ?


Elise Amanda. 18 år.
Kontakt: summer@live.no
+ Venneforespørsel
© Copyrighted Elise
hits