ANTREKK + SVAR PÅ RESTEN AV SPØRSMÅLENE

God lørdag! Har dere noen fine planer i dag? Jeg slet noe himla med å sove i går og sovnet ikke før utpå morgenkvisten, så det ble en ganske sen “morgen” på meg i dag. Nå har jeg vel utsatt lenge nok å be om ny resept på medisiner. Jeg forstår ikke at det skal være så tiltak, altså.. det er jo bare å logge inn på min helse og be om fornyelse av resept. Jeg tror jeg skal skrive det ned i planleggingsboken min med en eneste gang slik at jeg faktisk får gjort det.

Her kommer et antrekk dere ikke har fått se bilder av før, men mindre man teller med headeren min. Den er forresten bare midlertidig, da jeg følte at jeg måtte ha noe med litt høstpreg. Det kommer en ny en etterhvert.

Hvilke band, artister og musikere hører du mest på? Vel, nå i det siste har det gått mest i Billie Eilish og ellers spillelistene morgenkaffe og the hangover cure på Spotify hehe. Så har jeg en innrømmelse, for da jeg og Nora var ute og kjørte her om dagen snikhørte vi litt på julemusikk hihi. Gleder meg til å begynne med det!

Fjelltur eller skogstur? Fjelltur! Jeg er glad i skogsturer også, men det er noe helt spesielt ved å stå på toppen av et fjell og se utover.

Visualiserer du mye? Nja, ikke mer enn hva som er vanlig vil jeg tro. Jeg gjorde det veldig ofte før da.

Hvor ville du dratt hen dersom du skulle ha feriert i Norge? Hva vil din Norgesferie bestå av i form av aktiviteter, severdigheter osv? Godt spørsmål! Jeg tror jeg ville dratt på en roadtrip hvor jeg fikk se mange forskjellige steder, men også besteget flere fjelltopper. Jeg har liksom ikke et helt konkret sted eller en helt spesifikk severdighet jeg føler at jeg MÅ få med meg. Ikke som jeg kommer på i øyeblikket iallfall.

Har du et eller flere forbilder, isåfall hvem? Ja og nei. Jeg er mer der at jeg blir inspirert av enkelte handlinger fremfor mennesker. Men likevel så har jeg jo noen forbilder innenfor for eksempel dans, bokforfatter og fotograf.

Kanskje en og annen bokanmeldelse, dersom du leser en bok du liker godt? Det har jeg delt et innlegg om tidligere som du kan finne HER og ellers bare MÅ jeg anbefale “Indias datter” og “På tvers av solen”.

 

 

Hva synes du om antrekket?

 

//Elise Amanda

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg