ANTREKK + SVAR PÅ SPØRSMÅLENE

God strikke-søndag! Hehe, det føles iallfall sånn! Det er søndag, regnet har hølja ned og det er dermed en perfekt strikkedag. Ikke skjer det noe spesielt i dag heller. Den kommende uken derimot har jeg litt planer, blant annet behandling x2, restaurantbesøk med familien og en Oslo-tur. Mens i dag skal jeg ligge på sofaen med god samvittighet, strikke og se på søppeltv.

Bildene under er ikke fra i dag, for å si det sånn haha. Jeg tar nemlig ikke bilder hver eneste dag, så dette antrekket er fra en annen dag. Dere har bare ikke fått se det før. Her kommer forresten svarene på spørsmålene!

Hvilken pinnestørrelse brukte du? Kjempe fin genser!!denne genseren som det spør om brukte jeg pinne 6 hvis jeg husker rett, men jeg skal ikke si noe helt sikkert. Takk for det!:)

Hva syntes du om CBT-behandling? Jeg har relativt lite erfaring med det, så jeg føler at jeg ikke kan uttrykke meg for mye om det.

Hva tenker du om det private-insta miljøet? Er du endel av dette? Jeg tenker at det kan være nyttig, men også skadelig. Det er to forskjellige miljøer på privinsta som psykisk syke er i. Det ene type miljøet er veldig nøye på å ikke poste triggende ting og er veldig opptatt av at ting de skriver skal være minst mulig skadelig for andre og skjermer andre fra sine verste handlinger. Den andre siden skriver ganske rett ut om ting, da også ting som kan påvirke andre dårlig (men ikke misforstå, for folk støtter hverandre og heier på hverandre i begge disse miljøene). Ja, jeg er en del av privinstamiljøet.

Har du andre kompenserende måter enn å kaste opp eller “bare” den ene tingen? Eneste måten jeg kompenserer på etter overspising er oppkast.

Hvordan går det med deg? Det går veldig opp og ned, men samtidig så går det jo bedre på en del områder nå enn hva det gjorde på denne tiden i fjor for eksempel. Jeg skulle ønske jeg kunne si at jeg var tilnærmet frisk, men det er jeg ikke.

Hva er planen videre mtp studie, behandling osv? Studie vet jeg ikke når blir, men jeg vil studere til å bli barnehagelærer. Mtp behandling så skal jeg fortsette å gå på Spis en gang i uken og Dps en gang i uken.

Hva gjør deg glad? Det er mye heldigvis! Kjæresten min, venner, familie, årets første snøfall, dansing, strikking, sene sommerkvelder ute, gode bøker og himla mye mer.

 

Hvordan er været hos deg i dag?

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg