HILS PÅ PLANTENE VÅRE PT. 2

Nå begynner det å bli en stund siden dere fikk en update på plantene våre, sist var faktisk i mars. Hvis du vil se hvordan plantene så ut da kan du klikke HER. Siden det har det nemlig skjedd litt! Avokadoplanten har skutt i været etter at det ble varmere ute og det er så spennende å faktisk kunne følge med dag for dag! Så fort vokser den. Resten av plantene gir jeg en oppdatering på under bildene av de aktuelle.

Her om dagen var jo også mamma innom med noen stiklinger og planter. Jeg spurte nemlig om hun hadde en monsteria-stikling jeg kunne få, men jeg var så heldig at hun rett og slett delte planta si i to og ga halve til meg. I tillegg til at jeg fikk en annen plante og to stiklinger, så nå begynner vi å få en fin samling av grønne planter inne. Dessuten står en rosa caladium og en ananasplante på ønskelista.

 

Avokadoplanten i dag før den fikk vann (den bruker faktisk bare rundt 30 minutter på å løfte seg opp igjen!) og en stikling av en plante jeg ikke vet navnet på hehe. Jeg tror iallfall det er en slags apemaske. Denne ser litt sliten ut stakkars, men det håper jeg at jeg får gjort noe med.

 

 

Den ene vinduskarmen i stua. Avokadoplante, stikling av en plante fra mamma, koriander og stikling nummer to. Vanligvis dreper jeg urter fra butikken fort, men denne her har jeg hatt i mange uker og den har fått mange nye skudd. De nye bladene ser derimot litt annerledes ut, men jeg tror de skal smake like godt.

 

Stiklingen jeg ikke vet navnet på og korianderurten.

 

Til venstre ser dere svigermors tunge som har et knekt blad. Denne har jeg klippet ned en del da den hadde blitt så himla høy, men den lever i beste velgående og har fått mange nye skudd. Planten til høyre fikk jeg av mamma og den vet jeg ikke hva heter hehe.

Treet vårt som *kremt* har sett bedre dager. For noen dager siden tok jeg vekk alle de døde bladene (det var mange..) og klippet av mange greiner litt her og der. Nå har den allerede begynt å få nye skudd, så denne tror jeg at jeg skal få liv i igjen! Til høyre ser dere monsteriaen. Kaktusene i hylla er derimot ikke ekte.

 

 

 

Og her har dere meg igjen sammen med de store plantene. Her hadde jeg akkurat kommet hjem fra stranda, så det ble bilder av en sminkeløs og veldig varm Elise Amanda.

 

 

Har dere noen interesse for grønne planter? Hva slags planter har dere isåfall?

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg