MINE PLANER SOMMEREN 2019

Når det er sommer lengter man ofte til vinter og motsatt, hvorfor er det slik egentlig? Uansett, jeg tenkte å dele med dere hvilke planer jeg har for sommeren 2019! Hvis alt går etter planen kommer jeg til å være innlagt hele sommerferien, bortsett fra de 3 ukene Modum Bad har sommerstengt. Derfor er det litt begrenset hvilke planer jeg har denne sommeren, men noen planer er det likevel! Eller… helt ærlig så er det jo faktisk en del planer hehe. Uansett, her er mine planer for sommeren 2019:

Gdansk
Mormor og besse tar med hele nær-familien til Gdansk i sommer for å feire bursdag! Vi har dratt sammen dit før og det var utrolig koselig! Til tross for at vi er en gjeng på over 10 stykker fungerer vi utmerket på reise sammen. Det handler om balansen mellom å være sammen og kunne gjøre ting man ønsker for seg selv. Nå er det dessverre ikke sikkert jeg får dratt, da turen er planlagt til å være en uke jeg ikke egentlig har fri.. Jeg krysser bare alt jeg har på at jeg får lov til å få noen få dager permisjon til dette!

Dyreparken
Noris (hun heter egentlig Nora, men i hodet mitt kaller jeg henne ofte for Noris) og jeg skal til dyreparken i år også! Jeg tror faktisk vi var en av de mest entusiastiske på Kaptein Sabeltann showet i fjor og det skal man ikke se bort ifra at vi kommer til å være i år også haha! Gleeeeder meg!<3 Hvis du ønsker å lese mine tanker om dyreparken i Kristiansand og hvilket etisk dilemma det var for meg kan du klikke HER.

Nyte sommeren + resten av planene
Nå har jeg ikke flere konkrete planer for sommeren, men om jeg får mulighet har jeg fortsatt noen planer jeg virkelig ønsker å få gjennomført! På den lista står blant annet Stavernfestivalen. Dessverre er det ganske dyrt, men jeg håper å få til det! Andre ting jeg ønsker å få til er å besøke tante og onkel på campingen i Sverige og om formen er god nok kanskje sommerleir med Unge Venstre. Jeg tror nok jeg må hoppe over sommerleiren da, det blir litt vanskelig og mye for meg å være så mange dager hjemmefra… Mona og jeg har også et reisemål jeg håper vi kan få til! Det hadde blitt på sensommeren eventuelt og akkurat hva det er ønsker jeg å holde hemmelig enn så lenge. Jeg kan jo fortelle at det er en av mine største barndomsdrømmer.. Ellers skal jeg bare slappe av, samle litt krefter og vi kommer nok til å dra en del ut i Farris med båten. Jeg bare håper at min ferie matcher med bestevenninna mi Anniken sin. Hvis ikke så jobber hun heldigvis turnus så hun er ledig på dagene innimellom!

Hva er dine planer for sommeren?

//Elise Amanda

2 kommentarer
    1. Åå, høres ut som du kommer til å få en fin sommer <3 Og utrolig fine bilder! Må også si at du kler pannelugg veldig godt! Du ligner på hun Dakota Johnson! Ønsker deg en fin kveld <3

    2. Herlig med et sommerlig innlegg! ????☀ savner jeg sommer! Jeg vet ikke hva jeg skal enda, men jeg skal nok jobbe en del så jeg får spart opp litt penger til vi skal flytte 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg