Barnevernsproffer

Hvis det er noen som virkelig har peiling på hvordan barnevernet fungerer og ikke minst hvordan det ikke fungerer, så er det vi barna og ungdommene selv som har vært i barnevernet. Eller barnevernsproffer om du vil. Som jeg nevnte sent i går så var jeg i Oslo for å holde foredrag med flere andre barnevernsproffer. Jeg er så takknemlig for å få lov til å være med, selv om det selvfølgelig også er veldig tøft. Vi holdt foredrag for flere mennesker i departementet, mennesker som har makt og faktisk kan forandre ting. Jeg tror det vi fortalte ga veldig inntrykk, det er tross alt svært personlige og tøffe erfaringer og etter blikkene til de som hørte på å dømme så ga det virkelig inntrykk. Jeg er så imponert over hver eneste og en som holdt foredrag i dag, dere er helt rå! Akkurat hva jeg holdt foredrag om og hva jeg fortalte velger jeg å ikke dele, da jeg ikke ønsker at det er noe folk vet og jeg kommer heller ikke til å utlevere hva noen andre der fortalte.
(sånn ser jeg forresten ut 100% sminkefri og nydusja haha)

Fine Mona! Nei hun er ikke dverg, vi er like høye, men jeg gikk på veldig høye sko.


...

    Postet: 10.06.2015     Tid: 22:07     Kategori: Politikk     Kommentarer: 4     Copyright ©
POSTET AV:  Marthe Dybdahl
10.06.2015 - 22:16
Kjempe fin blogg! Hva er det beste du liker å spise? og hva er ditt favorittantrekk? Hadde vært veldig koselig om du tok turen innom min blogg :)
POSTET AV:  Elise Amanda
10.06.2015 - 22:21
Marthe Dybdahl: Heihei! Klarer desverre ikke å dy meg med å si ifra her, for det er et ganske alvorlig tema og da føler jeg det blir litt feil å kommentere med en sånn (spam?)kommentar. Det er ikke for å være slem eller noe i den duren, men synes det på en måte det blir litt respektløst.. Håper du forstår:)
POSTET AV:  myth0ughts
10.06.2015 - 22:43
Stå på videre! Håper dere får endringer som innfrir deres ønsker. Tøft gjort å stå fram slik!

Ta gjerne en titt innom min blogg:)

Ønsker deg en fortsatt fin kveld!
POSTET AV:  Ina
11.06.2015 - 12:42
Fine bilder :D


Vil du si noe om "Barnevernsproffer" ?


Elise Amanda. 18 år.
Kontakt: summer@live.no
+ Venneforespørsel
© Copyrighted Elise
hits