MÅNEDEN SOM GIKK – APRIL | OPPTUR, NEDTUR, PERSONLIG +++

MÅNEDENS OPPTUR: Frøken overfladisk her synes faktisk at månedens opptur var å ta vipper hehe. Jeg trives skikkelig godt med det og føler meg så mere vel! For ikke å glemme at treningssentrene endelig åpnet igjen!

MÅNEDENS ANTREKK: Jeg likte DETTE antrekket skikkelig godt, jeg!

 

MÅNEDENS TANKE: At det er så himla frustrerende når følelsene overvinner fornuften. Jeg vet jo så godt hva som er gode valg for meg, men likevel klarer jeg ikke alltid å ta de. Det er vanskelig å forstå hvorfor det er så vanskelig. Fornuften sier en ting, mens kroppen stritter i mot og sier noe helt annet.

 

MÅNEDENS PERSONLIGE INNLEGG: Et innlegg som heter “bulimi: en ærlig oppdatering”. Tittelen sier jo i grunn nok om hva dette innlegget handler om. Hvis du vil lese det finner du det HER.

 

MÅNEDENS NEDTUR: Jeg kommer egentlig ikke på noe spesifikt i skrivende stund. Ting har vært tøft, men det er ikke noe jeg trenger å plage dere med. Det var jo egentlig ganske forventet at ting er tøft når jeg er innlagt, samtidig så glemmer jeg fra gang til gang (herregud nå ser det jo ut som om jeg ikke er annet..) hvor tøft det egentlig er.

 

MÅNEDENS INSPIRASJONSINNLEGG: Hehe, det må nok være dette innlegget HER med oppskrift på denne retten! Hvis du liker indisk og er glad i blomkål burde du så absolutt teste ut denne! Nam, sier jeg bare!

 

MÅNEDENS SERIE: Kompani Lauritzen! Herlighet for en fantastisk realityserie! Det er et skikkelig høydepunkt hver uke og det er krise hvis jeg ikke får sett det til tiden haha.

 

MÅNEDENS FAVORITTBILDE: Hahaha, altså her har dere et bilde av meg. Månedens favorittbilde er vel å ta litt vel i, men av bildene som ble tatt av meg denne måneden likte jeg dette. Ikke på grunn av meg nødvendigvis, men fordi bildet ga meg en skikkelig følelse av vår.

 

MÅNEDENS SITAT: Ingen angst, ingen endring.

 

MÅNEDENS VIKTIGE INNLEGG: Dette innlegget HER som handler om ting jeg liker med å jobbe i barnehage. Jeg synes dette innlegget er viktig nettopp fordi barn er så viktig. Det å være i jobb i barnehage som arbeidstrening er også noe som har vært veldig viktig og fint for meg.

 

Hvordan var din april?

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg