MÅNEDEN SOM GIKK – MARS | OPPTUR, NEDTUR, PERSONLIG +++

MÅNEDENS OPPTUR: Jeg vet ikke med dere, men jeg synes det er så deilig at det begynner å bli vår ute! Jada, det snødde her om dagen og det haglet i dag, men generelt sett er det mye varmere og solen har begynt å titte frem en del.

 

MÅNEDENS ANTREKK: Til tross for at det er et ganske enkelt antrekk likte jeg faktisk dette godt, jeg! Hvis du vil se flere bilder av antrekket kan du sjekke ut originalinnlegget HER.

 

MÅNEDENS TANKE: At man må være hyggelige mot hverandre og at man ikke vet alt om alle og derfor ikke burde dømme så lett.

 

MÅNEDENS PERSONLIGE INNLEGG: “Jeg trengte litt mer hjelp”, et innlegg hvor jeg forteller om min nåværende situasjon og at jeg for tiden er innlagt på døgn. Innlegget kan leses HER.

 

MÅNEDENS NEDTUR: Det er vel ikke noe spesielt som har skjedd i mars annet enn at jeg synes det er en generell stor nedtur å ikke være friskere enn hva jeg er. Eller jo, en absolutt nedtur er det jo: pga coronarestriksjoner her på avdelingen må jeg ta en pause fra barnehagen. Jeg savner det skikkelig allerede!

 

MÅNEDENS INSPIRASJONSINNLEGG: Altså, nå er det kanskje ikke så inspirerende for dere som det er for meg, men ta en titt på DETTE innlegget. Der får dere se flere bilder av denne her som er min egen oppskrift og jeg forteller også om at jeg har laget to forskjellige oppskrifter jeg selger. Man kan om man vil! Så håper jeg at det også kan inspirere dere til å prøve å strikke litt selv eller prøve å lage egne oppskrifter.

 

 

MÅNEDENS SERIE: Frustrerte fruer. Haha herlighet jeg har fått helt oppheng i det! Jeg har faktisk ikke sett det før og nå er jeg alt på sesong 3. Ellers synes jeg at kompani Lauritzen som går på lørdager er veldig underholdende å se på!


MÅNEDENS FAVORITTBILDE:
Et matbilde denne gangen hahaha. I mars lagde jeg noen helt sinnsykt gode sommerruller som bare måååå smakes! Hvis du vil se flere bilder av maten og/eller få oppskriften finner du det HER.

 

MÅNEDENS SITAT: An old Cherokee is teaching his grandson about life. “A fight is going on inside me,” he said to the boy. “It is a terrible fight and it is between two wolves. One is evil – he is anger, envy, sorrow, regret, greed, arrogance, self-pity, guilt, resentment, inferiority, lies, false pride, superiority, and ego.” He continued, “The other is good – he is joy, peace, love, hope, serenity, humility, kindness, benevolence, empathy, generosity, truth, compassion, and faith. The same fight is going on inside you – and inside every other person, too.” The grandson thought about it for a minute and then asked his grandfather, “Which wolf will win?” The old Cherokee simply replied, “The one you feed.”

 

MÅNEDENS VIKTIGE INNLEGG: Dette innlegget HER som handler om viktige ting jeg har lært i behandling. Der får dere lese om nettopp det og jeg forklarer også hvorfor, slik at noen kanskje kan hente litt inspirasjon eller motivasjon:)

 

Hvordan var din mars?

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg