MÅNEDEN SOM GIKK – MAI | OPPTUR, NEDTUR, PERSONLIG +++

MÅNEDENS OPPTUR: To cafèbesøk med venninner, feiringen på 17. mai, fine turer i skogen, spilling av frisbeegolf og en del andre ting. Det har vært noen fine øyeblikk oppi alt det tunge! Det er viktig å ikke glemme, det at det som regel er sånn.

MÅNEDENS ANTREKK: Nei altså mai er en måned det aldri er noe spørsmål engang om hvilket antrekk som er min favoritt! Det er jo selvfølgelig bunaden min! Jeg har Vestfoldbunaden Tranum Røer og hvis du vil se flere bilder av den + flere bilder fra nasjonaldagen klikker du bare HER.

 

MÅNEDENS TANKE: Så alt for mye hehe.. Ting er litt ekstra tøft om dagen og jeg overtenker veldig.

MÅNEDENS PERSONLIGE INNLEGG: Faktisk så blir det spørsmålsrunden jeg hadde denne måneden hvor det var spørsmål om blant annet BET, tvang og filmer. Er du nysgjerrig kan du lese det HER.

 

MÅNEDENS NEDTUR: Hvor mye vektoppgangen har påvirket meg og hvordan det har påvirket meg. Jeg vet jo innerst inne at vektoppgangen er rett, men det føles ofte ikke sånn. Vanskelighetene rundt det har dessverre påvirket meg alt for mye, men jeg jobber med det. Jeg skulle bare ønske at det var litt lettere…

MÅNEDENS INSPIRASJONSINNLEGG: Jeg prøvde for første gang denne måneden å brodere! Det gikk utover den ene strikkagenseren min. Jeg håper dette kan inspirere dere til å prøve også! Hvis dere vil se hvordan det ble klikker dere bare HER.

 

MÅNEDENS SERIE: “How to get away with murder” på Netflix. Jeg har sett første sesong tidligere, men gled helt ut. Nå har jeg begynt å se det igjen og er på sesong to.

MÅNEDENS FAVORITTBILDE: Det er nok dette bildet av Andreas og meg fra 17. mai. Et annet bilde jeg likte skikkelig godt var et bilde av Vibeke og meg fra samme dag.

 

MÅNEDENS SITAT: “Det er som å tisse i buksa når man fryser, det blir varmt de første sekundene og deretter blir det verre enn det opprinnelig var” sagt av ei venninne for årevis siden, men noe jeg har tenkt veldig mye på i det siste.

MÅNEDENS VIKTIGE INNLEGG: Innlegget “hvordan stille opp for en venn som har en spiseforstyrrelse”. Der gir jeg en del tips og råd basert på personlig erfaring. Innlegget kan leses HER.

Hvordan var din måned?

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg