UKEN SOM GIKK | 6 – OPPTUR, NEDTUR, PERSONLIG +++

UKENS OPPTUR: Dagen mamma og
stefaren min besøkte meg her i Oslo, det var sååå koselig! Mamma og jeg har i tillegg bestemt oss for å prøve å treffes oftere, gjerne over en kopp kaffe med hvert vårt strikketøy.

UKENS ANTREKK: Jeg postet jo bare ett antrekk, så det var ikke akkurat så veldig vanskelig å velge. Ukens antrekk blir iallfall dette HER og så krysser vi fingrene for flere antrekk denne uken. Denne buksen har jeg faktisk på meg i dag også hehe.

 

UKENS TANKE: At jeg bare må stå i det vanskelige og vonde og at det er jeg og kun jeg som faktisk kan gjøre varig endring. At vektoppgang er nødvendig og at også jeg får lov til å gå opp i vekt. At jeg må holde ut og ikke gi meg nå. Kroppen endres, men selvhatet vil ikke bli like stort for alltid.

 

UKENS PERSONLIGE INNLEGG: Et innlegg om kaoset i hodet jeg føler på. Hvis du ikke fikk med deg innlegget jeg skrev om det i går så finner du det HER hvis du vil lese det. Der deler jeg personlige tanker rundt å stå i alt dette kaoset og tilfriskningen.

 

UKENS NEDTUR: At det ikke har gått så bra hjemme som jeg hadde håpet på. Jeg føler heldigvis at jeg har fått hentet meg litt opp i dag, så jeg krysser fingrende for at kommende uke blir bedre.

 

UKENS INSPIRASJONSINNLEGG: Bullet journal for februar! Hvis du vil se hvordan resten av måneden ble så klikker du bare HER. Ikke overraskende nok ble månedens tema strikking hehe.

 

UKENS SERIE: Side om side. Altså, hvorfor i all verden har jeg ikke sett på dette før? Jeg har sett noen klipp her og der, men aldri faktisk sett en episode. Her om dagen begynte jeg på den aller første episoden og er allerede på sesong fire. Det falt i smak, for å si det sånn! Flere som liker denne serien?

 

UKENS FAVORITT-BILDE: Et bilde av den digge lunsjen jeg hadde ute med mamma og stefaren min. Altså, seeee så godt da! Vil du se flere bilder fra denne dagen (og av lunsjen) klikker du bare HER. Denne uken skal jeg mest sannsynlig på en ny lunsjdate på Oslo Raw som jeg gleder meg til!

 

UKENS QUOTE: “Hvorfor slår du deg selv i hodet med en hammer? -fordi det gjør så godt når jeg stopper”

 

UKENS VIKTIGE INNLEGG: Det virker kanskje veldig rart at jeg har “selfcare day” som ukens viktige innlegg, men grunnen til det er at for meg så hjelper det å prøve å ta litt ekstra vare på meg selv når jeg har det vondt og vanskelig. Derfor blir dette ukens viktige innlegg. Innlegget finner dere HER.

 

Hvordan har din uke vært?

 

//Elise Amanda

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg